Lara Avery “The Memory Book”

EST: Sammie on tüdruk, kel on haruldane geenihäire. Arstid on talle öelnud, et tema haigus hakkab kõigepealt tasapisi kaotama tema mälestusi ja seejärel hävitab ka tema tervise. Sammie ei ole nõus alla andma. Ta hakkab pidama Mälestuste Raamatut, kuhu ta märgib üles igapäevased kogemused ja juhtumised – ükskõik, kui suured või väikesed need ka ei oleks.

Muuhulgas kirjeldab Sammie detailselt täiuslikku kohtingut, kuhu ta läheb oma pikaaegse silmarõõmu Stuartiga. Samuti mõtiskleb ta kunagise tüli üle, mis lõpetas tema ja ta parima sõbranna Cooperi sõpruse.

Päev-päeva ja lehekülg-lehekülje järel kirjeldab Sammie oma elu ning poeb sügavale lugeja südamesse, kes õpib seda vaprat tütarlast tundma ning pärast raamatu lõppu kibedalt igatsema.


ENG: Sammie is a girl with a rare genetic disorder. Doctors have told her that her disease will first slowly start to take away her memories and then it will destroy her health. Sammie is not willing to give up. She starts to keep a Memory Book, where she writes down everyday experiences and happenings – no matter how big or small they are.

Among other things, Sammie describes a perfect date with her longtime crush Stuart. Also, she contemplates about a past fight which ended the friendship between her and her best friend Cooper.

Day after day and page after page, Sammie describes her life and climbs deep into the heart of the reader, who will get to know this brave girl and will miss her bitterly when the book ends.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga