Diego Arboleda “Lewis Carrolli lugemine keelatud”

Raamatu peategelaseks on noor prantslannast koduõpetaja Eugéne Chignon. Muidu täitsa tavaline õpetajanna, kellel on rõõmus naeratus ja punased juuksed, kellele meeldib väga lugeda ning kes räägib vabalt prantsuse, inglise ja saksa keelt. Aga ta paistab silma erakordse kohmakusega ja võimega esile kutsuda katastroofe.

Seiklused algavad, kui Eugene sõidab New Yorki, et hakata hoidjaks ühele Alice’i-nimelisele tüdrukule. Alice`i kinnisideeks on tegelased Lewis Carrolli raamatust „Alice imedemaal“ ning ta ise soovib kõigest hingest olla ka selle raamatu tegelane Alice. Tema vanematele ei meeldi see aga põrmugi ja on nimetatud raamatu lugemise ja isegi sellest rääkimise rangelt ära keelanud. Sama nõutakse ka õpetajannalt. Eriti hoolikalt tuleb hoida saladuses, et linna saabub raamatu prototüüp, tõeline Alice, nüüd juba kaheksakümneaastane vanadaam



Keeruka ülesande täitmisel satub Eugéne uskumatute ja naljakate sündmuste keskele ning kohtub kummaliste tegelastega, kes kohati sarnanevad väga imedemaa tegelastega.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga