Mika Keränen “Khaba ja Nebra”

Ülimenuka lasteraamatute autori Mika Keräneni uus teos „Khaba ja Nebra“ annab noortele lugejatele võimaluse sukelduda põnevasse ja kaasahaaravasse antiikaja maailma, sealjuures tegevustik leiab aset meie oma Tartu linna ülikooli kunstimuuseumis.

Raamatu pea- ja nimitegelasteks on kaks muumiapoissi, kes elavadki ülikooli kunstimuuseumis. Kui üks neist eksib Zeusi reeglite vastu, rullub lahti põnev ja lugejat kaasahaarav sündmustik, millest lapsed saavad ammutada silmaringi laiendavaid teadmisi ning õppida ka moraalsete küsimustega tegelemist.

Raamat pole illustreeritud, kuid on see-eest ladusalt ning huvitavalt kirja pandud. Hea võimalus näiteks vanematel ettelugemise teel lapsega koos seda põnevat salamaailma avastada

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga