Alex Wheatle “Straight Outta Crongton”

EST: Mo elu on raske. Ta ema peika on vägivaldne mees, kes kipub naisi peksma. Kodukoha naabruskond on aga erinevaid ohte ja halbade kavatsustega inimesi pungil. Kõige tipuks on Mo endiselt Sami armunud. Pole siis midagi imestada, et Mo on pidevalt pahas tujus. Kuid siis, kui elu viskab taaskord kaikaid kodaratesse ning Mo olukorrale tavapärase tulipäisusega reageerib, leiab ta end äkitselt olukorrast, kus võib kaotada hulga rohkem, kui ta võimalikuks oli pidanud. Mis täpselt juhtus ja kuidas lugu lõppes, saab teada andeka Alex Wheatle’i poolt kirjutatud auhinnatud raamatust.


ENG: Mo’s life is tough. Her mother’s boyfriend is a violent man who beats women. Her neighbourhood is full of various dangers and people with bad intentions. On top of everything, she’s still in love with Sam. So it’s no wonder that she is constantly in a bad mood. But when life throws another curveball and Mo reacts with her usual hot-headedness, she faces the danger of losing much more than she thought possible. What happened and how everything ended, can be found out in the award-winning book by the talented Alex Wheatle.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga