Colleen Gleason “The Clockwork Scarab”

EST: Evaline Stoker ja Mina Holmes on neiud, kes ei plaaninud tegelikult kunagi perekonnaäriga tegelema hakata. Tütarlaste kuulsad isad, Bram Stoker ja Sherlock Holmes, puutusid oma karjääri jooksul kokku küllaltki ohtlike tüüpidega. Küll aga peavad tüdrukud tõdema, et vampiiride ja kurjategijate jahtimine on neil lausa veres. Kui nendeni jõuab kuuldus kahe kadunud neiu kohta, otsustavad Evaline ja Mina asja lahendamise enda kätte võtta. Uus vampiiriküttide ja detektiivide põlvkond on saabunud!

ENG: Evaline Stoker and Mina Holmes are young ladies who never really planned to pick up the family business. Their famous fathers – Bram Stoker and Sherlock Holmes – had to deal with rather dangerous characters in their time. Nevertheless, the girls must admit that hunting vampires and criminals is in their blood. When they hear about two other young girls, who have gone missing, Evaline and Mina quickly decide to take matters into their own hands. The new generation of vampire hunters and detectives has arrived!

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga