Reeli Reinaus “Mõõkade äss”

Hannaga juhtus kevadel midagi, aga ta ei mäleta, mis täpselt. Nüüd on blondiinist ja rõõmsameelsest tüdrukust saanud mustaks värvitud pea, neetide ja lohvakate riietega erak. Tüdruku uues koolis hakkab klassivend Jakob tema vastu huvi ilmutama, ega tõmbu ka jäise suhtumise peale tagasi, sest tahab tüdrukut aidata ning tema muutumise saladusele jälile jõuda.

Samas on ka poisil oma saladused. Kolmandaks mina-jutustajaks on Hanna kunagine parim sõbranna Olivia, kes on lootusetult armunud ning valmis tegema mida iganes, et enda väljavalitu kätte saada. Siit hakkavad liinid hargnema ning viivad läbi kahtlustuste rägastiku ootamatu lõpuni. Põnev krimi- ja põnevikusugemetega noorteromaan, mis ei jäta ühtegi lugejat külmaks.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga