Anti Saar “Pärt ja viimane koogitükk”

Pärt on juba tuntud tegelane Anti Saare raamatutest „Pärt ei oska saltot“, „Seisa siin, Pärt!“ ning „Pärt ja ploomid“. Raamat on parajalt suure kirjaga ning selgelt ja lihtsalt kirjutatud, mistõttu sobib hästi veel mitte nii ladusalt lugevatele lastele, aga ka neile, kes juba raamatuid silmadega neelavad, sest Pärt kohe kutsub kaasa elama.

Seekord on Pärdile koju külla tulnud sugulased, kes maiustavad tädi Asta tehtud imehead Napoleoni kooki. Kui taldrikule on alles jäänud viimane lõik, ihkab Pärt seda endale saada, ent pelgab küsida. Loo lõpuks saab ta siiski koogitüki endale, kuid teekond selleni on üsna vaevarikas ja nõuab nii mõistatuste lahendamist kui ka kunstioskusi.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga