Katherine Applegate “Soovipuu”

Illustraator: Charles Santoso

Soovipuuks kutsuvad inimesed vana ja suurt tammepuud, keda puu sõbrad, loomad ja linnud, nimetavad Punaseks. Inimesed on harjunud tema külge riputama paberitükke, lipikuid, riideribasid või isegi spordisokke, kuhu kirjutatakse oma soovid. Ta on üle kahesaja aasta vana ja näinud küllap kõike, nii head kui halba. Kuid ta pole alati olnud soovipuu. Ja nüüd ähvardab teda mahasaagimin

Sündmused hakkavad toimuma, kui naabrusesse kolib uus pere, kellesse mitte kõik ei suhtu sõbralikult. Kas soovipuu suudetakse päästa? Kas naabrid muudavad suhtumist uude perekonda, kes pärit teisest kultuurist? See on lugu sõprusest, hoolimisest, hirmudest ja sallivusest. Loo jutustajaks ongi Punane ise ning see on kirja pandud lõbusalt ja kaasahaaravalt.Leia raamat e-kataloogist ESTER.
Laena e-raamat ELLUst.

Jana Must
Nurmenuku raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga