Emily Bone „Liblikad ja teised putukad“

Tore värviline klappraamat piltidega, mis lausa kihavad elust. Klappide alla piiluda meeldib väikelastele alati. Raamat räägib liblikatest ja putukatest. Eraldi on välja toodud mesilased, liblikad, veeputukad, ööputukad ja nende kodud. Klappide alt saab lugeda ja leida uusi põnevaid fakte. Saame teada, kuidas kärbsed söövad. Ja kas teate, kuidas liblikad uusi liblikaid teevad? Kas ämblikud elavad vee all? Kujutage ette, et putukate kodud võivad olla inimesestki pikemad! Teada saab veel palju muudki huvitavat. Selle raamatu abil saad palju targemaks.

***
Ilmunud: Koolibri, 2020
Illustreerinud: Nat Hues

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Siiri Alvela
Torupilli raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga