Kestutis Navakas “Igaühel on unistus”

Kas kujutad ette, et üks jänes soovib üle kõige maailmas olla hoopis lõvi. Või et kass ja koer unistavad teineteisega sõpradeks saamisest. Põderpõrnikas aga sooviks näha ookeani ja krokodill arvab, et on oma pika nina pärast inetu.

Siin on neli vahvat loomamuinasjuttu, kus räägitakse unistustest ja unistamisest. Ja pole tähtis, milline see unistus on, või kui suur ta on. Tähtis on julgeda unistada ja osata unistuste täitumisest rõõmu tunda. Raamatut aitavad veelgi köitvamaks muuta kunstnik Marija Smirnovaite värviküllased illustratsioonid.

Millest sina unistad?

***
Ilmunud: Koolibri, 2019
Illustreerinud: Marija Smirnovaite

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Jana Must
Nurmenuku raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga