Frauke Scheunemann „Winston, salamissiooniga kõuts“

Winston on ärahellitatud ja üsna pahur kõuts, kes elab füüsikaprofessor Werner Hagedorni juures rahulikku toakassi elu. Kui kauaaegse teenijanna asemel tuleb nende juurde tööle hoopis ta õde Anna ja keeruliste olude tõttu kolib ta koos tütre Kiraga sinna elama, muutub Winstoni elu kardinaalselt. Lausa nii, et ühe õnnetuse tõttu peab Winston nüüd elama teismelise tüdruku Kira kehas ja leppima sellega, et tema kena kasukat kasutab hoopis tüdruk. Õnneks saavad nad omavahel mõttejõul suhelda.

Sellises keerulises olukorras peab kõuts Winston koolis hakkama saama kiuslike klassiõdedega ja loomanahas Kira suutma leida endale sõpru teiste kasside hulgas. Lisaks tuleb neil aidata Kira emal lahendada probleeme endise elukaaslasega, kes on oma kuritegelikud teod ajanud Anna kaela.

Raamat võiks meeldida eriti tüdrukutele, aga kindlasti kõigile kassisõpradele.

***
Ilmunud: Tänapäev, 2020
Tõlkinud: Tiina Aro

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Jandra Peegel
Nõmme raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga