Danielle McLean “Tule mõmmile appi. Mängi ja õpi”

Tegemist on väga vahvate piltide ja vildist detailidega raamatuga, mis sobib hästi pere kõige pisematele. Raamatus saab laps hoolitseda mõmmi eest, kellel iga pildi peal on midagi juhtunud. Mõmmil valutab kõht? Siis saab laps anda talle röstsaia, lemmikraamatu ja kaisujänese, et mõmmi ennast mõnusamalt tunneks. Mõmmi komistas ja kukkus? Jälle saab laps appi tulla ja haigetele kohtadele plaastrid peale panna. Palavikus mõmmit tuleb aga kraadida ja talle rohtu anda.

Raamat on kirjutatud trükitähtedes ja lood on lihtsad ning lühikesed – seega sobib raamat hästi ka nendele, kes juba lugemist õpivad-harjutavad.

Raamatu küljes on suletav karbike, kus saab vildist detaile mugavalt hoiustada. Raamat pakub põnevat tegutsemist kõigile põnnidele, kellele meeldib arsti mängida ja kellegi eest hoolt kanda. Samas sarjas on ilmunud ka “Pane mõmmi riidesse“, kus, nagu pealkirigi ütleb, saab mõmmile erinevate olukordade jaoks sobivaid riideid selga valida.

***
Ilmunud: Koolibri, 2021
Tõlkinud: Kirke Volmer
Illustreerinud: Jordan Wray

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Ketlin Rauk
Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga