Eric Hill “Kus on Spot?”

Tegemist on lõbusa ja toreda raamatuga kõige pisematele. Koeraema tahab pisikest Spoti õhtusöögile kutsuda, aga kutsikas on kaduma läinud. Kus ta küll olla võiks?

Koos koeraemaga saab laps nüüd otsingutele asuda. Kõigepealt vaadatakse, kas kutsikas on ehk ukse taga? Ei ole, sealt vaatab vastu hoopis meepütiga karu! Seejärel saab uurida, kas kutsu on kellakappi peitu pugenud? Ka ei ole, seal redutab madu! Klaveri seest vaatab aga Spoti asemel vastu jõehobu ja väike linnuke tema seljal. Trepi all on lõvi, riidekapis ahv, voodi all krokodill… Kus see väike Spot ennast siis peidab? Lõppude lõpuks saab põgenik siiski üles leitud ja sööma kutsutud, aga kõigi nende teiste loomade leidmisega saab hulgaliselt põnevust ja nalja!

“Kus on Spot?” on armas, ilusate piltide ja paljude klappidega raamat, mis originaalis ilmus juba aastal 1980. Autor kirjutas selle oma 2-aastasele pojale 1976. aastal ning see avaldati raamatuna neli aastat hiljem. Hiljem kirjutas ta koerakesest nimega Spot veel mitmeid raamatuid. Nüüd lõpuks saavad selle vahva kutsika seiklustest rõõmu tunda ka eesti lapsed.

***
Ilmunud: Sinisukk, 2020
Illustreerinud: Eric Hill

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Ketlin Rauk
Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga