“George esimest korda lasteaias”

Põrsas Peppa ja tema väike vend George on tuttavad paljudele lastele nii multifilmide kui raamatute kaudu. Peppa on nagu tavaline laps, tal on isa, ema ja vend, ta käib lasteaias ning veedab aega sõpradega. Kõik Peppa lood on südamlikud ja natuke õpetlikud ning põrsake annab kindlasti positiivset eeskuju.

“George esimest korda lasteaias” räägibki just sellest, millele pealkiri viitab: kuidas Peppa väike vend läheb koos õega esimest korda lasteaeda. Peppa pole alguses päris kindel, kas ta ikka tahab, et George tema lasteaeda tuleb, kuid samas talle meeldib mõte, et ta saab oma vennakese eest hoolitseda. Lasteaias teised lapsed juba ootavad, et saaks Peppa väikevennaga kohtuda. George ütleb ikka asja peale “Dinosaurus!” ja ajab teised lapsed sellega naerma. Lammas Suusi ütleb, et tema sooviks endale ka sellist väikest venda nagu George. Peppa on väga uhke. Siis hakkavad lapsed joonistama – Peppa teeb lille, George muidugi dinosauruse. Pärast riputab õpetaja kõigi laste tööd seinale. Ja varsti ongi aeg koju minna! George jääb oma esimese lasteaiapäevaga väga rahule.

“George esimest korda lasteaias” on väga sobilik ettelugemine nendele põnnidele, keda ootab samuti peagi ees lasteaeda minek. Raamat näitab, et lasteaed on vahva koht, kus saab teistega mängida ja kus on lõbus.

Raamatuke kuulub sarja „Peppa the Pig“, millest on kirjastuse Egmont Estonia vahendusel eesti keeles ilmunud mitmeid teisigi raamatuid.

***
Ilmunud: Egmont Estonia, 2018

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Ketlin Rauk
Pääsküla raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga