Katri Kirkkopelto „Molli ja salapärane Pusa“

Järjekordne raamat vahvast tegelasest Mollist, tema sõbrast Sisust ja nende seiklustest.

Ühel hommikul ärkab Molli oma armsas kodus ja märkab, et sinna on tekkinud segadus, täpsemalt seemnesegadik. Kõikjal põrandal vedeleb tillukesi seemneid, neid on isegi koridoris. Kes need seemned küll tema koju laiali on puistanud? Mollile tundub, et see lõhnab salapärase mõistatuse järele. Mõistatused teadagi aga vajavad lahendamist ja kõige parem on seda teha ikka koos sõbraga.

Nii asuvadki Molli ja Sisu koos oma detektiivivõimeid kasutama. Selleks tuleb end kõigepealt osavalt maskeerida, et keegi neid ei märkaks. Sõbrad maskeerivad end kõrvitsaks ja herilaseks. Uurimine võib alata!

Uurimise käigus tutvutakse salapärase Pusaga ja käiakse kohas, mille nimi on Mõttepaus. Kuigi Molli ei taha sugugi alguses Pusaga mängida, saab ta lõpuks aru, et sõbraks võib saada ka keegi, kes on sinust täiesti erinev. Iga uus tutvus võib nii sind kui sinu maailma pisut muuta ja rikastada.

Raamatut ilmestavad autori enda tehtud südamlikud ja humoorikad illustratsioonid.

***
Ilmunud: Helios, 2022
Tõlkinud: Triin Aimla-Laid
Illustreerinud: Katri Kirkkopelto

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Jana Must
Nurmenuku raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga