Susanna Isern „Suur supervõimete raamat“

Igaühel meist on supervõimed, aga alati ei suuda me neid ära tunda. Supervõimete raamat aitab meil oma võimed üles otsida ja nende üle uhkust tunda. Igal lehel saab tutvuda mõne lapsega, kes oskab midagi eriliselt hästi. Näiteks jäävad inimesed põnevil kuulama Hanna lugusid, sest ta on ilmekas ja loominguline lugude vestja. Supervõimeks võib hoopis olla huumorimeel, nagu see on Lilil, kes suudab ka nutmapanevatest olukordadest nalja leida. Hugo on see-eest kannatlikkuse musternäide, kes tuleb mediteerivalt pea igast pinevast olukorrast välja. Nii mõnelgi löövad loomingulised anded välja köögis, nagu ka Oskaril, kes keedab vikerkaarevärvilist suppi ning küpsetab õhupallikooki.

Jutukesi ilmestavad südamlikud ja vaimukate detailidega pildid, mida on mõnus lugemise kõrvale vaadata. Raamatu lõpus saab arutleda oma supervõimete üle, sealjuures ei pea sugugi piirduma ühega, vaid neid võib olla hulgi.

***
Ilmunud: Koolibri, 2022
Illustreerinud: Rocio Bonilla

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Siret Remma
Nõmme raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga