Lars Mæhle “Saurusepere. Saladus”

""

Dinosaurused on suurimad loomad, kes on kunagi meie planeedil elanud. See on ideaalne raamat dinosauruste fännidele! 

Tegu on Saurusepere sarja seitsmenda raamatuga. Sõbrad Rasmus Rex ja Tom Troodon lähevad koos oma peredega Tomi vanaisa juurde. Nad jõuavad kohale, aga vanaisa on kadunud. Kus on vanaisa? Milline seiklus neid ees ootab? Kas nad leiavad vanaisa? Vastused nendele küsimustele leiab raamatut lugedes.

Tegelasteks on erinevat tüüpi saurused, seetõttu on Saurusepere sari väga hea dinosaurustega tutvumiseks. Iga raamatu viimastel lehekülgedel on ka lühitutvustus, kust saab infot raamatus kohatud dinosauruste kohta. Käesolevast raamatust saab teada, kes on küpsisesaurus Krõps.

Raamat sobib eelkooli ja algkooli lastele. Suured, toredad ja värvilised illustratsioonid pakuvad kindlasti huvi ka pisematele lugejatele. Varem on sarjas ilmunud: „Saurusepere. Muna“, „Saurusepere. Ujumisvõistlus“, „Saurusepere. Reis“, „Saurusepere. Aardejaht“, „Saurusepere. Parim sõber“ ja „Saurusepere. Järvekoletis“.

***

Ilmunud: Vesta, 2023

Illustreerinud: Lars Rudebjer

Tõlkinud: Kadi-Riin Haasma

Leia raamat e-kataloogist ESTER

Marina Mitina
Sääse raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga