Connie Glynn “Salaprintsess”

Salaprintsess

Rosewoodi kroonikate seikluslik esimene raamat räägib kahest tüdrukust Lottiest ja Elliest, kes kohtuvad prestiižses Rosewood Halli koolis. Ühe suurim unistus on olla printsess ning teise suurim unistus on olla hoopis tavaline teismeline, keda ei piira keerulised õukondlikud reeglid. Mõlema soov saab teoks, kui esimesel koolipäeval aset leidnud eksituse tõttu vahetavad kaks tüdrukut oma identiteedid, hoolimata sellega kaasnevatest ohtudest.

Järgnev sündmustik sisaldab poliitilisi intriige, muidugi ka kuninglikku balli ja lausa kähmlusi. Kes jääb pärast raamatu lõppu tegelasi igatsema võib rahulikult hingata, sest sarjas ootab ees vähemalt üks raamat.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga