Catherine Johnson “The Curious Tale of the Lady Caraboo”

EST: See on väga põnev lugu ühe tundmatu printsessi elust, kes kõneleb kummalises kuid müstilises keeles ja järgib veidraid kombeid.

Printsess Caraboo elab Worrelite peres, kes hoolitsevad tema eest ja kellele see eriskummaline naine väga meeldib.

Printsess Caraboo loos on palju mõtteid inimeste eluvalikutest – eriti sellest, miks inimesed soovivad vahel teiste inimeste elu elada. Printsess, kes teeskleb, et ei tunne inglise ning muid keeli, vaatleb vaikselt Cassandra, tema venna Fredi ja tema sõbra Willi elu pealt ning teeb järeldusi selle kohta, millised on armastus, naiivsus ja pettus tõeliselt.

Raamat põhineb tõestisündinud lool.


ENG: This is a very exciting story about the unknown princess Caraboo, who speaks in a strange and mystical language and has strange customs. Caraboo lives in the Worrel family, who love and take care of the princess. Lady Caraboo’s story is full of thoughts about humans’ choices in real life – about who we want to be and, most importantly, why. Princess, who pretends not to understand English and other languages, silently observes the life of Cassandra, her brother Fred, her friend Will, and makes conclusions about what love, naivete and lies actually are. The book is based on a true story.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga