J. K. Rowling “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

EST: Kas tead midagi imelikest ja maagilistest olenditest meie ümber? Kas nad on tõesti ohtlikud või otsivad lihtsalt päris oma kodu? Käesolevas loos tegutsev magizooloog Newt Scamander teab vastuseid neile küsimustele. Tema elu eesmärk on hoida imelikke olendeid ja loomi ning päästa neid ühiskonna ohtude käest.

New York, kuhu Newt nüüd saabus, on täis tundmatuid, kummalisi asju. Üks neist on ohtlik must olend, kes ähvardab inimesi. Newtil ja tema uutel sõpradel on nüüd ülesanne välja uurida, kes see olend on ja kuidas teda kahjutuks muuta.

Loe uue ja põneva J.K. Rowlingu teose maagilisest maailmast, kus on kirjeldatud sündmusi, mis leidsid aset enne Harry Potter sündi!


ENG: Do you know anything about strange and magical creatures that are around us? Are they dangerous or are they simply trying to find their own home? This story’s magizologist Newt Scamander knows these answers. His main purpose in life is to collect fantastic creatures and beasts and to protect them from society’s dangers.

But New York, where Newt has now arrived, is full of unknown, strange things. One of them is a dark and dangerous creature that threatens people. Newt and his new friends have a mission now – to find out what this creature is and how to defuse it.

Read this new and exciting, original screenplay by J.K. Rowling about the magical world in an era before Harry Potter!

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga