Melina Marchetta “Jellicoe Road”

EST: Raamat algab omavahel seostamata katkenditega ühest minevikus toimunud sündmusest, jättes lugeja teadmatusse ning tekitades piinava vajaduse mõistatus kokku panna.

Kuidagi on kogu selle looga seotud Taylor Markham, 17-aastane ettearvamatu käitumisega koolitüdruk, kes on ühe mitmest omavahel konkureerivast noortegrupist liider. See on hästi jutustatud põnevuslugu, kus põimuvad minevik ja olevik ning mis haarab lugeja jäägitult.


ENG: The book starts with unconnected fragments from the past, leaving readers teased by a mystery they can’t even begin to piece together.

Taylor Markham, a seventeen year old erratic schoolgirl and a leader of the boarders, seems to be connected with all these fragmentary events, somehow. Reading this book you will find yourself in the middle of a fascinating and intricate story where past and present entwine. A beautifully rendered mystery.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga