Luize Pastore “Jakobi väga hästi õnnestunud plaan”

Jakob on üksildane poiss, kellel ei ole sõpru ja tõelist elu jälgib ta läbi söögitoa akna. Kõige rohkem maailmas meeldib Jakobile joonistada kaarte. Ta unistab, et Riia linna tabaks kohutav katastroof, mis paneks Riiat läbiva Daugava jõe mööda linna tänavaid voolama, et näha akna taga sõitmas muinasjutulisi laevu.

Ühel päeval satub Jakob elama aga Riia linna kõige salapärasemasse linnajakku – Maskačkasse. Uues kohas sõprade leidmine võib osutuda keerulisemaks, kui arvata oskaks. Kuid õige pea leiab ta ennast osalemas päästeoperatsioonil. Seiklus saab alguse, kuid kõik pole nii, nagu paistab. Kadunud vari, spioonid, kurjamid ja – usu või mitte –, rääkivad koerad. Mida kõike võib juhtuda selles saladuslikus linnajaos.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga