Isaac Marion “The New Hunger”

EST: See raamat on maiuspala kõikidele „Warm Bodies” (eesti keeles: „Soojad kehad“) raamatu ja filmi fännidele! Kas tahad teada, mis juhtus enne seda, kui R. ja Julie kohtusid? Mida pidi Julie oma perekonnaga läbi elama pärast maailma inimeste zombistumist? Kuidas õppis R. tundma ja mingil määral kontrollima oma muutunud ja värskete ajude järele himustavat keha?

Ning kuidas saab hakkama Nora – noor tütarlaps, kes peab muutunud ja hirmuäratavas maailmas oma väikest venda kaitsma? Kõigile neile küsimustele saavad vastuses innukad zombi- ja armastuslugude fännid, kes haaravad kätte Isaac Marioni raamatu „The New Hunger“, mida pole muuseas eestikeelsena saadaval.


ENG: This book is a real treat for all the fans of the „Warm Bodies“ (in Estonian: „Soojad kehad“) book and film. Do you want to know what happened before R. and Julie met? What did Julie have to go through, with her family, after the people of the world turned into zombies? How did R. learn to know and somewhat control his changed body, which now lusted for fresh brains?

And how well did Nora manage – a young girl, who had to protect her even younger brother in an altered and scary world? Eager fans of zombie and love stories will find answers to these questions if they grab Isaac Marion’s new book „The New Hunger“, which, by the way, is not available in Estonian.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga