Jeff Lemire “Sweet Tooth”

EST: Gus on poiss, kellel on õrn hing, suur magusahimu ja hirvenägu. Veider kombinatsioon? Tegelikult mitte. Pärast seda, kui Kannatus maailmas möllas, on kõik sündinud lapsed olnud inimese ja looma hübriidid. Selle uue liigi esindajate elu on ohtlik. Nad on jahimeeste meelsaimaks sihtmärgiks.

Ühel päeval jõuavad jahimehed Gusi uksele. Ootamatult saabub aga päästja – vägivaldse ja saladusliku mehe näol, kelle nimi on Jepperd. Koos alustavad nad hirmuäratavat rännakut läbi düstoopilise maailma, et jõuda hübriidlaste pelgupaika.

Teekonnal läbivad Jepperd ja Gus, kelle Jepperd on „Maiasmokaks“ ristinud, mitmeid närvekõditavaid seiklusi. Antud ingliskeelse raamatu näol on tegemist populaarse „Sweeth Tooth“ koomiksisarja esimese osaga.


ENG: Gus is a boy with a gentle soul, a ravenous appetite for sweets and the face of a deer. An odd combination? Not really. Ever since the Affliction raged across the world, all children have been born as hybrids of humans and animals. The representatives of this new species are not safe. They are the preferred target of hunters.

One day, the hunters reach Gus’ door. Unexpectedly, a savior appears – a violent and mysterious man, whose name is Jepperd. Together, they start a fearsome journey through a dystopian world, in order to reach the safe haven for hybrid kids.

On their way, Jepperd and Gus, who Jepperd has nicknamed „Sweet Tooth“, will go through many exciting adventures. This English-language book is the first part of the popular comics series „Sweet Tooth“.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga