Bobbie Peers “Krüptoportaal”

Järg raamatule “Lüriidiumivaras”. William käib jälle tavalises Norra koolis. Ühel päeval, kui koolis on Williami tabanud täiesti ootamatult täiesti kummaline haigushoog, kohtab ta tänaval oma vanaisa, kes peale eelmises raamatus kajastatud sündmusi on taas kadunud olnud. Vanaisa olevat tööga väga hõivatud, seekord Himaalajas. Ja ei lähegi kaua, kui William on tagasi Posthumaansete Uuringute Instituudis, kus on nii palju muutunud. Turvalisuse kaalutlustel on enamik õpilasi ära saadetud, turvanõuded on umbes kümnekordistunud, reegleid ja keelde on kuhjaga juurde tekkinud.

Krüptoloog Benjamin Slapperton asub uurima Williami kummaliste halvavate haigushoogude põhjusi. Peagi saab selgeks, et haigushood on seotud millegagi, mis toimub seoses eelmises osas külmutatud Abraham Talleyga.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga