Rosalba Troiano “20 erakordset tüdrukut, kes muutsid maailma”

Tegemist on teadmiskirjanduse raamatuga, kus lõbusas ja mahedas keeles kirjeldatakse tüdrukuid ja naisi, kes on omal viisil maailma muutnud. Mõne noore tüdruku lapsepõlvehuvi viis täiskasvanueas suurte tegudeni ning mõne saavutused olid juba nooruspõlves vapustavad. Tekstiga kaasnevad kaunid illustratsioonid kõigist tüdrukutest, keda raamatus käsitletakse.

Soovituslik lugemine kõigile lastele, kes otsivad veidi inspiratsiooni ja kinnitust, et vahel viib tee õnne ja kuulsuseni just läbi suurte raskuste. Teoses mainitud 20 tüdrukut on pärit erinevatest ajajärkudest, nii et peale kaasaegsete kangelannade, 20. sajandi kuulsate teadlaste, kirjanike ja näitlejate on võimalik lugeda ka näiteks 17. sajandi loodusteadlasest.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga