Liz Pichon “Tom Gates. Jah! Ei. (Võib-olla)”

Tom Gates’i sarja 8. raamatu kandev teema on taaskasutus. Tomi klassil tuleb heategevusprojekti raames jaguneda gruppidesse ja valmistada toode, mida müüa kooli ettevõtluspäeval. Samal ajal viib ema kodus läbi suurpuhastust, et kogunenud kasutud asjad taaskasutuslaadale müüki viia.

Nende ettevõtmiste käigus leiab aset mitmeid piinlikke vahejuhtumeid, nii mõndagi läheb viltu ning saab ära parandatud, ehkki mitte päris nii nagu tarvis.

Raamatu lõpust leiab lühikese õpetuse, mida meisterdada vanadest koomiksitest. Tom Gates’ i raamatud meeldivad üsna hästi ka lastele, kes muidu lugeda eriti ei armasta. Selles raamatus saavad kokku lausa kolm maailmavaatelist väärtust, mida juba lapsest saati arendada tasuks: heategevus, taaskasutus, huumor.

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga