Peter Wohlleben “Kas kuuled, kuidas puud räägivad? Väike avastusretk metsas”


Suurepärane raamat puude maailma avastamiseks. Raamat viib meid põnevale retkele metsa, kust on võimalik iga päev midagi uut avastada. Autor seletab lihtsalt, arusaadavalt ja köitvalt metsas eluneva taimestiku ja loomastiku iseärasustest. Saame teada puude pereelu kohta, kuidas puud hingavad, kuidas üksteisele teateid saadavad, mida nad kardavad, kes on nende naabrid ja et iga puu on omamoodi.

Samuti sellest, kuidas loomad metsas elavad, mida nad oskavad. Raamatus on rohkelt fotosid ja lustakaid joonistusi. Lisaks on raamatus praktilised ülesanded, kuidas metsas mitmesuguseid asju katsetada ja uurida.

Illustraator: Stefanie Reich

Leia raamat e-kataloogist ESTER


Kersti Jürimaa
Männiku raamatukogu juhataja


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga