Tom Fletcher „Kriiksujad“

Tom Fletcher põimib ühte raamatusse kokku palju laste lemmikteemasid. Tagurpidi maailmad, kus hea on halb, soolane on magus ja edasi on tagasi. Kadunud täiskasvanud – nad on kõik varastatud. Terve maailm koosneb vaid lastest, milline lõbu ja milline kaos! Kuid ühel hetkel on siiski vanemaid vaja. Kes kõik katkised asjad ära parandab? Kes süüa teeb? Ja tegelikult on ju vanemad toredad. Nii et kuidagi on vaja nad tagasi saada!  Raamat kubiseb seiklustest, hirmsatest asjadest, uutest sõpradest ja õnnelikest lõppudest. Loov ja lustakas teos, millele erilist vürtsi lisavad jutustaja (autori) kommentaarid ja vahemärkused.

***
Sinisukk, 2019
Tõlkinud: Virge Õuema
Illustraator: Shane Devries


Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Mirjam Kaun
Eestikeelse kirjanduse osakond

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga