Melanie Hibbert „Putukate uskumatu maailm“

Illustraatorid: Stuart Martin, Leo Brown

Putukate maailm on uskumatult liigirohke! On suuri putukaid ja väikseid putukaid, on lendavaid putukaid ja roomavaid putukaid, on kiireid ja aeglasi putukaid, on silmatorkavate või hoopiski ümbrusesse sulanduvate värvidega putukaid. Selles raamatus saad tuttavaks 29 imelise ja veidra putukaga.

Kes on see väike, suurepäraselt hüppav putukas, kes võib vedada endast 160 000 korda suuremat raskust? Aga see väike uudishimulik, enamasti kirjudes värvides putukas, kellel on poole tema keha pikkune kõver nina? Või millisel meevargast putukal on seljal pealuukujutis?

Vastuse neile ja paljudele teistele huvitavatele küsimustele leiad sellest raamatust. Lisaks on iga putuka juures ära toodud, kui suur ta on, mida ta sööb, kui pikk on tema eluiga ning kas liik on ohustatud staatuses ja kas ta on ohtlik.

***
Sinisukk, 2019
Tõlkinud: Evelin Arak

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Sille Ross
Pääsküla raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga