Lisa Papp „Madli-Liis ja varjupaigakoer“

Illustraator: Lisa Papp

Madli-Liisi ja Pipaga sai väike lugeja tuttavaks Lisa Pappi eelmises raamatus „Madli-Liis ja lugemiskoer“.

Seekordses raamatus juhtub aga see, mida Madli-Liis on emalt juba pikka aega palunud! Ta võib endale valida ühe Pipa kutsika, päriseks! Kui raamatukoguhoidja, proua Pärnapuu, selgitab Madli-Liisile, kui suur ülesanne teda kutsika perenaisena ootab, saab Madli-Liis teada, et ka raamatukoguhoidjal on koer. Kuid tema koer on pärit varjupaigast, kus proua Pärnapuu vabatahtlikuks käib. Õnnelik kutsikaomanik Madli-Liis läheb koos proua Pärnapuuga loomade varjupaika.

Seal on väga palju loomi ja nad kõik ihkavad endale oma kodu… Veel ka sooja tekki ja pikka paid ja armastust… Madli-Liis ei saa muidugi neid kõiki enda koju võtta, kuid on ometi midagi, mida peab saama teha, et nende päris oma koduta loomakeste elu oleks rõõmsam ja toredam.

Raamat räägib sellest, kuidas natukene märkamist ja hoolimist võib kellegi palju-palju õnnelikumaks muuta. Seeläbi muutub paremaks kogu maailm. Väike tegu loeb!

***
Ühinenud Ajakirjad, 2019
Tõlkinud: Ave Põlenik-Schweiger


Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Sille Ross
Pääsküla raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga