Jane Kent „Olen kurb“

Illustreerinud: Sam Walshaw

Hommikul ärgates on väike elevandipoeg Elli väga rõõmus, sest peagi peaks talle külla tulema sõber Eva. Kuid kahjuks ei lähe nii nagu Elli loodab. Kui ema telefonikõne lõpetab, saab Elli teada, et Eva on haigeks jäänud. Ellil tulevad pisarad silmi – ta nii lootis Evaga mängida. Kuid ema lohutab Ellit kohe, lubades ise temaga koos meeldivalt aega veeta. Ja nii nad teevadki koos üht-teist põnevat. Ema viib Elli ujuma. Kuna elevantidele vesi väga meeldib, siis muutub Elli kohe rõõmsamaks. Ema teeb Ellile kalli-kalli ja nad ka laulavad koos. Aga mis lõpuks saab, seda loe juba raamatust.

Tegemist on toredate piltidega raamatuga, mis mõeldud väikestele põnnidele.


***
Ilmunud: Egmont, 2019

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Eve Lausma
Laagna raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga