Sam Copeland „Charlie muutub kanaks“

raamatukaas

Charlie on 9-aastane poiss, kelle tavaline elu muutub täiesti pööraseks, sest tal tekib ootamatult võime loomaks muutuda. Kahjuks ei saa Charlie aga ise muutumist kontrollida – nõnda ei tea ta kunagi kus, millal ja kelleks ta järgmisena saab.

Et asi veelgi hullem oleks, juhtub tema võime avastama klassi riiukukk Dylan, kes teeb kõik, et Charlie paljastada!

Charliele tulevad appi sõbrad Flora, Wogan ja Mohsen, kelle abiga viiakse läbi rida teaduslikke katseid, et poisi murele lahendus leida. Heade sõprade abi ja toega saabki Charlie oma muundumise põhjustele jälile, aga on see vast üks jabur seiklus, mille käigus satub Charlie ohtlikesse, naljakatesse ja totakatesse olukordadesse! 

See on armas ja naljakas raamat sellest, et naeru ja heade sõprade abiga saab elus kõigest üle! 

***
Ilmunud: Varrak, 2019
Pildid joonistanud Sarah Horne

Leia raamat e-raamatukogust ESTER.
Loe e-raamatukogu ELLU.


Ingrid Lestsepp
Kalamaja raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga