Hilli Rand „Aitäh, kõht on täis!“

Timmo peab sööma hommikuputru. Aga seda on nii palju, terve pudrutiik ju! Ja asi on ikka täitsa hull, sest kuigi ta sööb ilusti terve lusikatäie ära ja pudrukuhi peaks siis ju kahanema, kasvab tiigist hoopiski järv… ja siis järvest meri…

Vanem vend ärgitab Timmot taldrikut tühjaks sööma – ikka selleks, et Timmo kasvaks suureks ja tugevaks, kellega koos saaks matkamas ja metsas käia. Ja nii suur ja tugev kui tema vanem vend, tahab Timmo väga olla! Ja ka matkama minna, metsa ja igale poole… Aga selleks peab Timmo pudrukausi tühjaks sööma. Iga päev.

Kuid mis viga kasvõi pudruookeaniga hakkama saada kui suur vend aitab! Nutikas ja tore vanem vend, kes viib Timmo mõttes metsamatkale ja taldrik saabki selle käigus tühjaks nagu nalja!

***
Ilmunud: Rahva Raamat, 2018
Illustreerinud: Gerda Märtens

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Sille Ross
Pääsküla raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga