Epp Petrone „Võlusõnad: ühe minuti muinasjutud“

Raamatusse on kogutud lühikesi, õpetlikke ja lastega hilisemat arutelu võimaldavaid lühikesi muinasjutte laiast maailmast – Hiinast, Norrast, Prantsusmaalt, Mehhikost, Indiast Indoneesiast, jutte on ka indiaanlastelt ja afroameeriklastelt ning mitmest paigast veel.

Igas loos on sees väike õpetuseiva, mis paneb mõtlema ja arutlema. Mis on õnn? Kuidas võib ülbe olemine kätte maksta? Kuidas orav endale saba sai? Kuidas tekkisid liblikad? Miks koiotid kuu poole uluvad? Neile ja paljudele teistele teemadele-küsimustele leiab raamatust vastuse.

Lood on tõesti toredad ning seda on ka pildid! Üks vahva lastega koos lugemise raamat, pärast mida saab arutleda nii maailma eri paikade kui ka loos peitunud sõnumi üle.

Raamat sai 2017. aastal Hea lasteraamatu tunnustuse.

***
Ilmunud: Petrone Print, 2017
Illustreerinud: Kristi Kangilaski

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Sille Ross
Pääsküla raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga