David Litchfield „Karu ja klaver“

See raamat räägib unistustest, sõprusest, igatsusest.

Illustratsioonid on väga omapärased ja armsad, autori enda tehtud.

Lugu räägib ühest karust. Kui ta on väike, leiab ta metsast imeliku asja, mis teeb jubedat häält. See asi on klaver. Karupoeg hakkab harjutama ja suuremaks saades oskab ta juba meisterlikult mängida. Ta mängib metsloomadele ja tunneb end õnnelikuna.

Kord satub lagendiku äärde tüdruk oma isaga ja nad kutsuvad karu linna esinema. Uudishimust lähebki karu linna, temast saab maailmakuulus pianist. Kuigi tema elu on põnev, teda imetletakse ja austatakse, igatseb ta oma kodu ja kaaslaste järele.

Mis edasi saab, lugege juba raamatust!

***
Ilmunud: Koolibri, 2020
Illustreerinud: David Litchfield
Tõlkinud: Kadri Rahusaar 

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Sirli Paimets
eestikeelse kirjanduse osakonna raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga