Eleonora Fornasari “Kiusamisest vabaks: muinasjututegelaste jälgedes”

Mõnikord ei oska me kiusajaid igapäevastes situatsioonides ära tunda. Muinasjutte lugedes ei mõtle me tavaliselt, et nendes on juttu kiusamisest. Seda raamatut lugedes saab aga selgeks, et muinasjuttudes on kiusajad täiesti olemas. Kes need siis on? Tuhkatriinu muinasjutu võõrasõed, kes kadestavad Tuhkatriinut ja sellepärast solvavad teda. Nad tegutsevad koos, nii nagu sageli kiusajad päriselus. On ka selliseid kiusajaid, kes esinevad kellegi teisena, et siis meid petta ja meile halba teha. Nagu näiteks kuri hunt Punamütsikese muinasjutus.

Seda raamatut lugedes õpib kiusajaid ära tundma ja saab teada, miks nad niimoodi teevad. Samuti leiab siit lihtsad soovitused, kuidas kiusajatega käituda ja kuidas neist jagu saada nagu pahalasest muinasjutus.

***
Ilmunud: Dada FUN, 2021
Illustreerinud: Davide Ortu
Tõlkinud: Anna-Liisa Lutsar

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Brigit Bakhof
Paepealse raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga