Raahat Kaduji „Ma ei ole hirmus“

Armas halloween´i-hõnguline trükitähtedega raamat väikelapsele iseseisvalt või koos vanemaga lugemiseks ja mõnusaks pildiuurimiseks.

Tammepuu sees elab väike üksildane nahkhiir, kes soovib väga endale sõpra leida. Õnnetuseks peavad teised metsaelanikud teda koletiseks ja poevad tema eest peitu. Nahkhiir peletab kurbust ja igavust küpsetamisega – kookide ja pirukate pildid ajavad suu vett jooksma!

Ühel kenal sügispäeval läheb karu Betti sõprade hoiatustest hoolimata sügavasse metsa ja tunnebki seal tammepuust tulevat koogilõhna. Järgmisel hommikul leiavad karukest otsima tulnud metsloomad nahkhiire ja Betti rõõmsalt köögilaua ääres istumast. Et küpsetisi kipub seltskonna suurenedes napiks jääma, asutakse üheskoos uusi valmistama. Selgub, et nahkhiir pole üldse mingi koletis, vaid lahke ja sõbralik loomake ning tema koogiöödest saab metsaelanikele tore traditsioon.

Raahat Kaduji elab Inglismaal Oxfordshire´s ja armastab välja mõelda hubaseid maailmu, kus seiklevad sõbralikud tegelased. Nagu tema tegelased, armastab ka tema kooke ja metsajalutuskäike.

***
Ilmunud: Rahva Raamat 2022
Illustreerinud: Raahat Kaduji

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Ly Mere
Pirita raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga