Margarita del Mazo „Minu suur karu, minu väike karu ja mina“

Illustraator: Rocio Bonilla

Südamlik raamat armastusest ja sõprusest, hoolimisest ja hoolitsemisest. Lugeja saab nautida toredat lumist lugu ühest pisikesest tüdrukust ja tema kahest kõige kallimast karust. Need karud ei jäta teda kunagi hätta. Pisikene kaisukaru aitab tüdrukul märgata ka kõige tibatillukesemaid asju. Suur ja tugev karu, tema isa, aga kaitseb kõige halva eest. Vahetevahel vajavad mõlemad karud, et ka nende eest hoolitsetakse.

Sobilik raamat nii kuulamiseks-vaatamiseks, kui ka lapsele ise lugemise alustamiseks.

***
Ühinenud Ajakirjad, 2018
Tõlkinud: Ave Põlenik-Schweiger


Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Anu Sepp
Sõle raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga