Epp Petrone “Leena Peenar”

Raamat räägi beebi Leena maailma tulemisest ja esimesest eluaastast, peres kasvavad veel ta õed – kolmeaastane Anna ja seitsmeaastane Marta. Need on lood ühe pere kooskasvamisest, kus ei puudu huumor ja lastele mõistetavad kirjeldused näiteks beebi sünnist, toitumisest ning seedetegevuse iseärasustest. Elu suure pere lapsena ei ole alati lihtne, aga vähemalt on see väga lõbus! 

Üsna omapäraselt on raamat jutustatud peamiselt läbi beebi-Leena silmade. Raamat sobib juba päris pisikestele, sest lood on lühikesed ja igapäevased, aga pakub kindlasti veel huvi ka algklasside lastele. Jutte täiustavad Piia Maiste värviküllased ja põnevad pildid, mis meeldivad lastele sama palju kui lood raamatus. 

“Leena Peenar” on kolmas raamat sarjast, mis moodustab mõnusa terviku koos eelnevate raamatutega “Marta varbad” ja “Anna hambad”.***
Ilmunud: Petrone Print, 2015
Illustreerinud: Piia Maiste

Leia raamatud e-kataloogist ESTER.


Berit Berg
Pelguranna raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga