Tiiu Kitsik „Krokodilli saba“

raamatukaas

Krokodillil on saba – muidugi sa tead seda! Aga meie loo krokodillil on pikk saba, ikka kohe väga-väga pikk! Krokodill armastab üldiselt oma saba väga, aga selle ebatavaline pikkus teeb talle sageli ka meelehärmi. Alailma jääb see kellelegi ette ja segab, nii et krokodill on lausa õnnetu. Vahel on ta kohe nii õnnetu, et ei tea, mida teha.

Siis aga leiab krokodill sõbra. Nagu eriti pika sabaga krokodill ise on eriline, on pisut eriline ka tema uus sõber. Me kõik oleme natuke erinevad, kas pole? Igatahes tänu oma sõbrale leidis meie krokodill üles oskuse taas end armastada. Vaat siis, mida hea sõber ja teineteisemõistmine suudavad!
***
Ilmunud: Koolibri, 2019
Illustreerinud: Tiiu Kitsik

Leia raamat e-kataloogist ESTER.Sille Ross
Pääsküla raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga