Mihhail Stalnuhhin „Kuidas mägrapoiss mesilasi üle luges ehk metsalood“

raamatukaas

Linnaeluga harjunud parimad sõbrad kass ja koer satuvad maale. Kutsikas on põnevil ning ootab kohalejõudmist väga, kassipoeg suhtub olukorda rahulikumalt ning tema mõtetes on vaid plaan järjekordsest uinakust. Selgub, et rahulikust puhkusest ei tule midagi välja, aga vähemalt ei hakka neil igav. Uudistamist on uues kohas palju ning ka üllatusi jagub. Tähelepanelikud loomad oskavad hinnata maamajale omaseid kriuksuvaid põrandaid, märgata uusi lõhnu ning vaadelda mitmete putukate tegemisi.

Linnas elades kass ja koer teiste loomadega eriti kokku ei puutu, mets on aga erinevaid elukaid täis. Hirmuäratav kohtumine topistega, maias karupoeg, väle rebane… Võõraste loomadega kohtumine võib olla hirmutav või isegi ohtlik, kuid headus ning kavalus aitavad välja igast olukorrast. Selgub, et juhuslikud kohtumised võivad kujuneda toredaks sõpruseks.

***
Kirjastus: Argo Kirjastus, 2017
Illustreerinud: Anna Ring

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Mari-Liis Mägi
Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga