Markus Saksatamm „Lepatriinu ja Pingviin“

“Lepatriinu ja Pingviin” on tore raamat, mis viib lapsed unenäomaailma. Me kõik näeme unenägusid – kes rohkem, kes vähem. Aga kas oled mõelnud sellele, et inimesed ei olegi ainsad, kes magades pöörastesse seiklustesse satuvad? Mida võiksid unes näha hiired, mutionud või jõehobud? Millest unistab vannitoas elav seep?

Mõnikord on unenäod hirmsasti segadust tekitavad, teinekord jällegi aitavad mõista, milline käitumisviis on õige. Nii saab õunaussile selgeks, et õun on kõige parem paik ja banaanist talle küll kodu ei saa. Mutionu sai igati õpetliku kogemuse, mis teda halvast harjumusest loobuma pani. Jahimees kohtus aga täiesti uute loomadega, sellistega, keda poleks varem osanud uneski näha! Õnneks on raamatus kaunid illustratsioonid, mis aitavad loetud jutte paremini ette kujutada ilma, et peaks neid ise unes nägema.

***
Kirjastus: Dolce Press OÜ, 2013
Illustreerinud: Katrin Ehrlich

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Mari-Liis Mägi
Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga