Leelo Tungal „Jänesepoeg otsib sõpra“

Jänes Joosep kolib uude metsa elama. Tal on küll palju toredaid mänguasju, kuid jänkupoiss igatseb oma sõprade järele – tahaks ju kellegagi koos mängida! Vanematel on vaja tööl käia ja nii jääbki jänku üksi koju. Kõik tema sõbrad jäid eelmisse metsa maha, seega tuleb kuidagi uued leida. Aga kust ja kuidas leida endale uued sõbrad?

Õnneks Joosepil ideid jagub ning ta alustab esimesest, mis tal mõttesse tuleb – helistab oma uutele sõpradele! Loomulikult, telefoni kaudu saab ju sõpradega ühendust hoida. Kuidas ta sõprade telefoninumbreid valib ning kuidas sõprade otsing edeneb, saabki raamatust lugeda. Selgeks saab see, et vahet pole, kui väike saba või pikad kõrvad uuel sõbral on, põhilised on hea süda ning soe naeratus.

***
Ilmunud: Tammerraamat, 2015
Illustreerinud: Catherine Zarip

Leia raamat e-kataloogist ESTER.


Mari-Liis Mägi
Kännukuke raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga