Kristina Ohlsson “Zombipalavik”

Kuum suvi on toonud rohkelt muresid Rootsi väikelinna. Juhtumas on midagi kohutavat. Kui palju kurja saavad teha herilased? Kas tõesti on linnakese elanikud muutumas zombideks? Nagu nendest hädadest veel vähe oleks – 12-aastasel Herbertil, kes elab peale vanemate surma vanaisaga, on veelgi suuremaid muresid. Kas tõesti Herbert ja tema sõber Sally peavad jätma oma kodud ja põgenema? Kõik need mõistatused vajavad lahendamist. Aeg aga töötab nende kahjuks…

Sellest põnevikust leiab tõelist närvikõdi ja pinget. Tegevus areneb kiirelt ja hooga, haarates lugeja endaga kaasa juba esimesest peatükist. Raamatu lõpp vihjab, et tegemist on triloogia esimese osaga, nii et Herberti ja Sally põnevatele seiklustele on oodata järge.

Autor Kristina Ohlsson on muuhulgas töötanud Rootsi Kaitsepolitseis. Ta kuulub Rootsi krimikirjanike eliiti ja on Eestiski hinnatud kirjanik. Tema lasteraamatutest on eesti keeles varem ilmunud “Hõbedapoiss”, “Kiviinglid”, “Klaaslapsed” ja “Hester Hilli mõistatus”.

Raamatut “Zombipalavik” soovitab ka Eesti Lastekirjanduse Keskus.

***
Ilmunud: Kirjastus Tiritamm, 2021
Tõlkinud: Allar Sooneste

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Loe raamatut e-raamatukogus ELLU.

Eike Lille
Tondi raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga