Simon Philip “Ma tõesti tahaksin võita!“

Milline lapsevanem ei tahaks, et tema laps oleks klassis, trennis või kunstiringis parim? Tore, kui laps saavutab suurepäraseid tulemusi, kuid tihtipeale võib sellega kaasneda ka suur stressitunne ja soov võita iga hinna eest. Isegi siis, kui laps ei tunne naudingut tehtud tööst.

Selle raamatu peategelane on üks väike tüdruk, kes väga tahab võita ja olla parim igal alal. Ta paneb ennast proovile nii spordi- kui tantsuvõistlustel ja ka joonistuskonkursil, kuid iga kord võidab keegi teine. Tüdruk muutub aina rahutumaks ning jätkab võistlemist täieliku väsimuseni. Õnneks saab ta õigel ajal sõbralt hea nõuande: tegelema peab sellega, mis sulle tõesti meeldib, siis võidad kindlasti. Isegi kui see ei anna esimest kohta või kuldmedalit võistlusel, saad osalemisega uusi elamusi ja häid mälestusi.

Raamatus on suured elavad illustratsioonid, mis imehästi peegeldavad väikelapse emotsioone. Noor lugeja leiab sellest raamatust kindlasti kasulikke mõtteid.

Tallinna Keskraamatukogus on saadaval ka teine Simon Philipi ja Lucia Gaggiotti raamat “Ma tõesti tahaksin karjuda!”, mis räägib sellest, kuidas oma emotsioonidega toime tulla, kui need väljuvad kontrolli alt.

***
Ilmunud: Koolibri, 2022
Illustreerinud: Lucia Gaggiotti
Tõlkinud: Riina Turi

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Jekaterina Astafjeva
Laagna raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga