Nadine Brun-Cosme „Suur Hunt & väike hunt“

Üksildase Suure Hundi kodu asub puu all. Tusane loomake on juba iseolemisega harjunud, kui ootamatult saabub Väike Hunt. Uus olukord on ärevusttekitav – Väike Hunt on teistsugune. Sinine. Väiksem, palju väiksem.

Väike Hunt on küll teistsugune, kuid pikapeale leitakse ühiseid tegevusi. Loomakestest saavad sõbrad. Väikese Hundi ootamatu lahkumine toob Suurele Hundile hämmingut ja südamevalu. Lõpp on siiski õnnelik taaskohtumine.

Raamat jutustab südamliku loo hundikeste tutvumisest, koos elamisega harjumisest. Prantslasliku kergusega puudutab väikelaste raamat suuri tundeid: üksindus, hirm võõraste ees, kaotuse nukrus ja teineteise taasleidmise rõõm. Suurepärased illustratsioonid toetavad teksti.

„Suur Hunt & väike hunt“ tekitas ettelugemisel lasteaialastes elevust ja kaasaelamist. Miks on hunt sinine? Aga sellepärast, et muinasjuttudes on kõik võimalik!

***
Ilmunud: Draakon & Kuu
Illustreerinud: Olivier Tallec
Tõlkinud: Indrek Koff

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Enel Siidra
Männiku raamatukogu raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga