Louis Sachar “Marvin Punapost. Röövitud prints?“

Kui Marvin Punapost uudistest kuuleb, et Šampoonia kuningriigi kuningas otsib taga oma kadunud poega, taipab ta, et tema vanemad on haiglast lahkunud vale beebiga ja tema ise ongi kadunud prints. Olgu siis juhuslikult vahetusse sattunud või tõesti kuninga perekonnalt röövitud. Selles on veendunud ka tema parimad sõbrad, kes on veel suuremas õhinas, kui Marvin ise. Vaadake ise: Marvin Punapost on täpselt õiges vanuses, tal on punased juuksed ja sinised silmad ning kõigele lisaks on ta vasakukäeline, mis õpetaja Põhjala sõnul on kuningliku suguvõsa tunnus. Pealegi pole Marvin kunagi tundnud, et kuulub päriselt oma perekonda, kuigi pere on tegelikult ju päris tore. Seega otsustab Marvin asja selgeks teha. Üllataval kombel nõustub ema teda aitama.

Raamatus on mõnusat huumorit ja sooja südamlikkust, toredaid tegelasi ja häid mõtteid.

“Marvin Punapost” on populaarsete Pahupidikooli-lugude autori Louis Sachari uus sari, millele on vahvad pildid joonistanud Hillar Mets.

***
Ilmunud: Draakon & Kuu, 2023
Illustreerinud: Hillar Mets
Tõlkinud: Leelo Märjamaa

Leia raamat e-kataloogist ESTER.

Eike Lille
Tondi raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga