Tiiu Kitsik „Emil, Sass ja kivimutukad“

Emil ja Sass on kaks väikest, igavlevat poissi, kes soovivad, et neil oleks raha. Hakkajate lastena leiavad nad end ühtäkki ettevõtjate rollist ning saavad seeläbi õppetunde nii tööjaotuse, töö- ja puhkeaja olulisuse, vahendite hankimise kui ka kõige muu osas, mida ärimaailmas ette tuleb.

Esmalt tuleb leida idee, seejärel proovida seda maha müüa. Kui esimese korraga ei õnnestu, tasub uuesti proovida, kuid võib-olla hoopis kuskil mujal. Mõni on hea juht, teine hoopis töötaja ning inimese tõelised anded võivad selguda alles töö käigus. Toodetele antav lisandväärtus ja hea turundus tõstavad hinda ja ostjate arvu. Lõppude lõpuks ei tasu kõige selle keskel ära unustada ka end raske töö eest premeerida – näiteks jäätisega.

Raamat on autori enda poolt illustreeritud ning pälvis 2022. aastal „5 kauneima Eesti lasteraamatu“ tunnustuse.

***
Ilmunud: Koolibri, 2022
Illustreerinud: Tiiu Kitsik

Tiiu Kitsik „Emil, Sass ja kivimutukad“ e-kataloogis ESTER

Anna-Maria Epner

Tallinna Keskraamatukogu praktikant

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga